Impresii Chaaya Dhonveli Maldive - Iulie 2012

Impresii Chaaya Dhonveli Maldive - Iulie 2012
Anda & Robert, Iulie 2012
Buna ziua, Vacanta in Maldive a fost intr-adevar una deosebita. Tot ceea ce tine de flow-ul de achizitie si pana la intoarcerea in Bucuresti a mers snur.

Am fost contactati si local de catre ghidul partenerului - care a vrut sa se asigure ca totul este ok si ne-a surprins placut si mesajul primit de la dumneavoastra.
Peisajul este superb, oamenii sunt extrem de amabili si prietenosi. Apa are culori fabuloase, iar reciful cu multitudinea de pesti este un spectacol in sine. Am atasat si cateva ilustratii cu mentiunea ca nici o poza nu se compara cu realitatea, in sensul bun.

Este, intr-adevar, o destinatie scumpa si ma refer aici la serviciile, excursiile si consumatiile achizitionate local. Macar noi am achizitionat pachetul la oferta si a fost mult mai ieftin decat un sejur normal (poate ca altfel nu ne-am fi permis)...

Cazarea la Water Bungalow este o experienta foarte frumoasa desi putin over-rated, sau cel putin la Chaaya Island Dhonveli. Era curat, dar mobilier usor vechi, am avut si niste gandacei vizitatori - dar noi nu suntem genul carcotas asa ca ne-am amuzat de situatie. In primele 2 nopti nu am prea dormit din cauza zgomotului facut de valuri, m-au scos din impas dopurile de inot. Este bine sa le precizati acest aspect viitorilor clienti ca sa fie pregatiti. Zgomotul valurilor te face sa crezi ca in orice clipa te loveste un tzunami...

Astept oferte noi la preturi cat mai bune pentru perioada de iarna :).

Multumim!
Anda & Robert

Ultimele Testimoniale

Maldive in ianuarie
Ianuarie 2020