Impresii Maldive Kuredu - octombrie 2010

Impresii Maldive Kuredu - octombrie 2010
Octavian, Octombrie 2010
Codrina, Un sincer si calduros MULTUMESC, in numele grupului, pentru tot suportul oferit si organizarea impecabila a sejurului in Maldive!

Ne-am intors recent din Kuredu, si abia ne intram in normal, de aceea imi cer scuze ca nu am trimis mesajul mai devreme. Totul a fost perfect, de la aterizarea in Londra pana la intoarcere.
Insula superba, atat pentru cei care doreau liniste (zona O si Sangu) cat si pentru cei care doreau animatie, distractie, sporturi apa (zona Koamas – receptie principala). Vremea a fost ideala pentru plaja, in 7 zile a plouat doar de 2 ori cate o jumatate de ora si oceanul foarte linistit. Perioada a fost propice pentru ce am dorit noi!
Am fost placut surprins sa primesc mesaj de la dvs. in timpul sejurului, intrebandu-ma daca totul este in regula! Acest amanunt denota profesionalism! Felicitari!
Sper ca in zilele urmatoare sa am timpul necesar sa las un feedback pe forumul site-ului dvs, dar aveti libertatea de a posta acest mesaj fara probleme. Voi lasa de asemenea si un feedback pe TripAdvisor.
Cu siguranta voi apela tot la Eturia pentru vacantele urmatoare si va voi recomanda cu caldura tuturor cunostintelor noastre!

Ultimele Testimoniale

Maldive in ianuarie
Ianuarie 2020