impresii Maldive - mai 2012

impresii Maldive - mai 2012
Ioana & Mihai, Mai 2012
Cautand o destinatie speciala de vacana  pentru vara anului 2012, mouse-ul ne-a purtat pe un site al unei agentii cu care nu mai calatorisem,

dar unde am descoperit o multime de destinatii tentante, dintre care una parea exact ce eu si sotul meu, Mihai ne dorisem: Maldive.
Am sunat la agentie unde am avut surpriza placuta de a vorbi cu specialistul pentru Maldive, o persoana care stia exact locatiile, recomandu-ne un resort  care cu siguranta “nu ne va dezamagi”. Este vorba de Chaaya Island Dhonveli.
Organizarea excursiei a fost impecabila. Am primit inclusiv pliante despre insulele Maldive, cu toate informatiile de care aveam nevoie. Am zburat Cu Swiss Air, cu o scurta escala la Zurich, iar pe aeroportul din Male am fost asteptati de staff-ul celor de la Chaaya Dhonveli.
Douazeci de minute mai tarziu am ajuns in Paradis, la propriu! Nu numai ca Chaaya Island Dhonveli nu ne-a dezamagit, ci ne-a taiat pur si simplu respiratia: plaja cu nisip alb, laguna turcoaz care parea desprinsa dintr-un postcard, vegetatia spectaculoasa (o plumeria impozanta langa piscina) sau vulpile zburatoare (era prima oara cand vedeam acest liliac simpatic) ne-au lasat fara cuvinte.
In fiecare zi am facut snorkeling si am fost fascinati de lumea atat de spectaculoasa a recifelor de corali, care a depasit orice asteptare. Am facut excursii in capitala Male si intr-o insula extraordinara Kuda Bandos, unde am descoperit o alta lume subacvatica spectaculoasa. De la sporturi acvatice, la snorkeling si diving, fishing trips, surfing,  vizite in capitala sau excursii pe insule salbatice, Maldivele reprezinta promisiunea unei vacante perfecte intr-un taram de poveste.
Este cea mai frumoasa vacanta a noastra, de care ne amintim cu placere si pe care speram s-o repetam. Acest lucru se datoreaza gradului inalt de profesionalism al agentiei, ceea ce (credem noi) o face unica pe piata de turism din Romania.
Multumim Eturia pentru un vis care pentru noi a devenit realitate!
LA MULTI ANI ETURIA, la cea de-a 8-a aniversare! La cat mai multe excursii impreuna!
In continuare, lasam pozele sa va spuna povestea vacantei noastre in Maldive.
Ioana&Mihai

Ultimele Testimoniale

Maldive in ianuarie
Ianuarie 2020