Impresii Maldive - mai 2016

Impresii Maldive - mai 2016
Irina, Mai 2016
Doar ce am revenit din vacanta de vis din Maldive, hotelul Sun Aqua Villu Reef, vacanta ce a fost muuuult mai frumoasa decat imi puteam imagina!

Totul a fost foarte bine organizat.
Imediat ce am ajuns pe aeroportul din Male am fost preluati de reprezentantii hotelului si transferati catre Private Lounge-ul lor din aeroport, pentru a astepta decolarea hidroavionului. Am stat aproximativ o ora, timp in care ne-au fost oferite bauturi racoritoare, cafea, fructe si ni s-a facut masaj pentru eliminarea stresului :-) Zborul cu hidroavionul este o experienta in sine!
La hotel am fost intampinati cu cate o nuca de cocos si ghirlande cu flori, dupa care am fost condusi catre casuta noastra de pe apa...

Pe scurt: mancarea se serveste in 2 restaurante, unul de tip bufet si altul a la carte si a fost ok; casutele de pe apa au tot confortul necesar si iti ofera multa intimitate; insula nu a fost deloc aglomerata si de multe ori parea ca suntem doar noi; vremea a fost foarte frumoasa, a plouat intr-o singura zi, dar in Maldive e frumos oricum si pestisorilor nu pare ca le pasa prea mult de ploaie :-)

Am fost in cateva excursii foarte interesante:
- pescuit la apus - a doua zi ne-au pregatit pestele pe care l-am prins
- pe o insula pustie unde am fost doar noi pentru jumatate de zi
- pe 2 insule locuite - unde am putut sa vedem si sa intelegem mai multe despre acest popor foarte prietenos!

Mi-as dori mult sa revin in Maldive si as alege aceeasi locatie!

Va multumesc,
Irina

Ultimele Testimoniale

Maldive in ianuarie
Ianuarie 2020