Impresii Maldive Medhufushi Island - mai 2011

Impresii Maldive Medhufushi Island - mai 2011
Draga Sorin
Iata ca ne-am intors din frumoasa vacanta pe care am petrecut-o pe "taramuri" maldiviene si ne face placere sa va trimitem cateva cuvinte alaturi de fotografiile, spunem noi, ilustrative.  

Intai am vrea sa subliniem ca varianta de zbor aleasa, cu British Airways ni s-a potrivit foarte bine. Ne-a placut foarte mult hotelul Kensington Court, bine plasat, in centru, construit in stil pur englezesc si aflat foarte aproape de metrou. Am fost incantati ca avut timp suficient pentru a vedea Londra.
Apoi ne-a impresionat foarte mult zborul cu hidroavionul, panorama atolilor dezvaluind parca alta lume. O lume pe care am descoperit-o la resortul din Maldive, Medhufushi Island, o lume mai aproape de paradis decat oricare alt loc de pe Pamant. Bungaloul ascuns si izolat de vegetatia verde si deasa, plaja la discretia noastra(am putut inota in voie, chiar si noaptea fara a vedea pe nimeni altcineva:) a fost exact cum ne-am dorit. Recomandam acest resort indragostitilor care isi doresc intimitate! Este perfect pentru luna de miere dandu-ti sentimentul pe care probabil l-au avut Adam si Eva. Desi ne parea rau, inca din Romania, ca nu am inclus toate mesele, mancarea a fost savuroasa si indestulatoare, demipensiunea fiind mai mult decat suficienta. Serviciile resortului ireprosabile, cu mult peste asteptari. Am facut snorkeling am inotat cu rechini de recif, am vazut pisici de mare si pesti multicolori, ne-am relaxat la spa, a fost o vacanta de poveste, pentru care va multumim din inima. Asteptam cu nerabdare o noua vacanta, speram si mai frumoasa.
Cu drag Carmen si Bogdan

Ultimele Testimoniale

Maldive in ianuarie
Ianuarie 2020