Impresii Olhuveli Beach Resort and Spa - ianuarie 2014

Impresii Olhuveli Beach Resort and Spa - ianuarie 2014
Adi, Ianuarie 2014
Doar ce ne-am intors dintr-o vacanta de 9 nopti din Maldive, Olhuveli Beach Resort and Spa. Nu pot sa fac abstractie de la avantajul oferit de natura, acestor mirifice locatii, apa cu temperatura perfecta (24-26 grade) si de culoare azurie, perfect transparenta.

Nisipul de un alb aproape nenatural, care nu se incalzea indiferent decat incerca soarele stralucitor, toata ziua.
Combinatia de verde al palmierilor, alb al nisipului si azur al apei te teleporteaza intr-o atmosfera in care se pare ca o poti gasi doar in Rai, unde doar relaxarea si buna rispoziti este prezenta, indiferent de ce ganduri ascunse te-ar putea trage spre lumea reala. Despre resortul ales, pot spune ca mi-a rasturnat scara de evaluare a serviciilor turistice( standardul maxim pana acum era Turcia).

Toti cei de pe insula erau parca nascuti sa ne faca pe noi sa ne simtim niste regi alintati. in afara de carne de porc (fiind o tara musulmana) am primit tot ce am visat. majoritatea mancarii era facuta in fata noastra.

Tips: trebuie sa luati obligatoriu pachet all-inclusive( altfel bugetul va va fi f. afectat). tot o particularitate a insulei era reef-ul extraordinar, unde zilnic am facut snorkeling, iar varietatea de pesti, corali, chiar si broaste testoase, era idilica.

Despre echipa Eturia, pot spune doar atat: super profi; transferurile au fost super, iar suportul a fost pe toata perioada vacantei.

Tips: zburati cu Qatar Air, luati pachet all inclusive, nu uitati acasa echipamentul de snorkeling si bine inteles sa luati pachet de min 10 zile.

Multumim Eturia pentru minunatul concediu!

Ultimele Testimoniale

Maldive in ianuarie
Ianuarie 2020